Menu Sluiten

Het team

Tamar
Holcar Travel werd in 1985 opgericht door mijn moeder. Jaren geleden ‘sprong ik even bij’ en ging nooit meer weg. Een heerlijk vak waar ik inmiddels alle facetten van ken. Samen met mijn specialisten zet ik alles in om onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste service te bieden. Die personal touch en nét dat ene stapje extra, is de kracht van Holcar. Ik heb zelf gereisd door Australië, Thailand, China, Aruba, Curaçao en vrijwel alle grote steden in de USA en Europa. Mijn droomreis? Met een camper door Canada.

Vania
Vania heeft jaren aan ervaring in de reisbranche bij onder andere een bureau gespecialiseerd in reizen naar Kroatië en bij een grote hotelketen. ‘’Ik spreek vloeiend Frans, Spaans en Portugees en dat komt bij mijn werk uitstekend van pas! Mijn voetsporen staan in Frankrijk, Portugal, Duitsland, China, Spanje, Malta en Londen. In Brazilië nog niet, maar dat gaat er ooit van komen.’’

Vanessa
Na jarenlang in de toch wat stoffige wereld van accountants en boekhouders te hebben gewerkt, was ik wel toe aan iets nieuws. Nog steeds iets met cijfertjes, maar dan binnen een wat frissere en dynamischere branche. Een inspirerende baan die beter bij mijn persoonlijkheid past. Zoals administratief medewerker bij Holcar Travel, waar ik niet alleen geprezen wordt om mijn administratieve kwaliteiten, maar ook om mijn zelfgemaakte taarten! Tussen de cijfertjes en het taarten bakken door heb ik van landen geproefd als Noorwegen, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Bulgarije, Spanje en Vietnam. Een tocht op de motor langs route 66 zou voor mij de kers op de taart zijn.

Bianca
Als wij iemand moeten kiezen als kandidaat voor een tv spelshow, dan is het Bianca wel! Ze staat bekend om haar weetjeskennis en is dol op pubquizzen. Bianca heeft 2 jaar op Aruba gewoond en is hobby dj in haar vrije tijd. Ze heeft veel in Europa gereisd, maar heeft ook bijzondere bestemmingen als Oman, Singapore en China bezocht. Maak kennis met Bianca bij Holcar Travel!

Silene
Silene is geen onbekende in de reiswereld. Ze heeft jarenlange ervaring in deze branche en werkte voorheen bij Club Med. Nu is ze vol enthousiasme aangesloten bij het team van Holcar. Waar je Silene ’s nachts voor wakker kan maken? Eten! Met name de exotische keuken is haar favoriet. Naast de exotische bestemmingen zoals Laos, Cambodja, Bali, Thailand en de Dominicaanse Republiek is ze ook fan van ons continent. In Europa staan Kroatië, Frankrijk, Italië, Spanje maar ook het Verenigd Koninkrijk op haar favorietenlijst.

terug naar vorige pagina