Menu Sluiten

Zakenreizen

Bent u op zoek naar een direct vliegticket of eentje met meerdere bestemmingen? Losse hotel overnachtingen of een volledige rondreis? Holcar Travel staat bekend om zijn maatwerk voor de zakelijke markt. Neem voor al uw reiswensen contact met ons op!

Onze zakenreis specialisten weten precies wat u nodig heeft. Wij besteden veel tijd aan onze relaties waardoor we de reisvoorkeuren van u en uw collega’s goed in kaart kunnen brengen. Met onze vakkennis en jarenlange ervaring in de reisbranche zullen wij de beste zakenreizen verzorgen. Zo kunt u altijd comfortabel en zonder zorgen op reis. Een veilig gevoel, want wij weten als geen ander dat reizen ook veel stress met zich mee kan brengen.

We gaan verder dan het boeken van accommodaties en de voordeligste vluchten. Holcar Travel beschikt over een speciaal platform waarbij u gemakkelijk extra diensten kunt bijbestellen. Wat te denken van een extra overnachting, huurauto of andere toevoeging?

Zo beheert u uw zakenreizen op een kostenefficiënte en tijdbesparende manier. Ons platform geeft u directe toegang tot het meest uitgebreide online aanbod in de zakenreis wereld. Met ons platform boekt u alle onderdelen van uw zakenreis op één overzichtelijke plek. Zoek, vergelijk en boek uw vluchten, accommodaties, internationale treinen, autohuur en taxi’s eenvoudig op kantoor of onderweg. Het platform houdt daarbij rekening met uw reisbeleid én persoonlijke voorkeuren.

Meer informatie over uw toekomstige zakenreis, het platform dat wij aanbieden of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

terug naar vorige pagina